Rólunk

Rendelő 

Kálbori Zsolt

Kálbori Zsolt

Kiropraktőrök Egyesületének elnöke. Módszereimmel a szervezet öngyógyító mechanizmusára hagyatkozva, a tényleges gyógyulást kívánom elérni, külső befolyások nélkül, amíg lehet.

Így lett a választott szakmám és hivatásom a kiropraktika-AMM terápia. 

Az egyesült államokbeli Palmer College of Chiropractic-en, Iowa államban szereztem meg a doktori címem a kiropraktika tudományából, és levizsgáztam az Alternatív Mozgás- és Masszázsterápiából is.

Küldetésünk

Szakszerű kiropraktikai ellátást nyújtása, családias és barátságos légkörben mindazok számára, akik természetes, gyógyszer- és műtétmentes megoldást keresnek gyógyulásuk és egészségük megőrzése érdekében.

Célunk, hogy a hozzánk forduló páciensek megtanulják és megtapasztalják, hogy a szervezetük öngyógyító, és az egészségük helyes támogatása több, mint a tüneteik kezelése.

Célunk a fájdalom csillapítása mellett, az ok megszüntetése.

Folyamatosan törekszünk a fejlődésre szakmai továbbképzésekkel és a legmodernebb technikai háttérrel, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk.

Kiropraktika Központ csapata

Pattantyús-Ábrahám Ágnes

gyógytornász

Németh Éva

masszőr

Csonka Áron

kiropraktőr

Szubert Kinga

kranioszakrális terapeuta

Csipak Zoltán

gyógymasszőr

kiropraktika.hu asszisztens

Kaminek Éva, asszisztens

Pályafutásomat a kereskedelemben kezdtem, ahol hosszú évekig a vevőkkel való kapcsolat kialakítása és a kapcsolattartás volt a munkám legfontosabb része.
Ezt követően néhány évig bölcsődei kisgyermekgondozóként gyerekekkel foglalkoztam, ennek során nagy rugalmasságra tettem szert. Nagy örömmel kezdtem dolgozni a kiropraktikai rendelőben, ahol ismét legfőbb erősségemet, a jó kommunikációs készségemet kamatoztathatom. Külön örömömre szolgál, hogy a rendelőben alternatív egészségmegőrző munka folyik, ami mindig is közel állt hozzám.

kiropraktika.hu asszisztens

Faiola Éva, asszisztens

Számos területen dolgoztam már, de mindig emberközpontú munkáim voltak. A legtöbb időt a korábbi végzettségemnek megfelelően idegenforgalomban töltöttem. Jelenleg szociológiát hallgatok.

Amikor éppen nem a Kiropraktikában vagy az egyetemen vagyok, családom (férjem és két kisfiam) társaságát élvezem. Szerencsés egybeesésnek tartom hogy a Kiropraktika Központban olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik pozitív életszemléletet sugároznak mind szakmai-, és személyes tekintetben.

kiropraktika.hu asszisztens

Zorka

Személyi segítő kutya vagyok. A Kiropraktika Központ az első munkahelyem, ahol Kingával dolgozom.

Nagyon tetszik nekem a kezelői munka. Akkor értettem meg menyire, amikor először voltam ott, még a kiképzésem alatt. Kinga egy babát kezelt, és volt ott egy csomó gyerek, akik azóta jó barátaim!

Szeretek az ott megforduló rengeteg emberrel találkozni!

kiropraktika.hu asszisztens

Johnny

Johnny története a középső kislányom, Emma szülinapján kezdődött. Akkor családostól beültünk az autóba, hogy kiskutyát keressünk. A Rex menhelyen örömmel fogadtak bennünket, és bemutattak egy 9 kölyökből álló almot, amelyből már néhányat lefoglaltak ugyan, de szerencsére nem mindet! Így lett a miénk ő, akinek akkor még csak számjele volt: D alom 5-ös. Végül a Johnny név mellett döntöttünk, ami mindenkinek tetszett.

Kiropraktika Központ rendelő