Németh Éva

Masszőr

2011 óta vagyok hivatalosan masszőr, de hobbiként az első kezelési módról 2001-ben szereztem oklevelet. Mindig is érdekelt az ember, a test működése és a test-lélek-szellem egymásra hatása, ezért sok nézőpontból vizsgálom a helyzeteket és mindig egy holisztikus keretben. 

A klienseimnek legmegfelelőbb és éppen a legideálisabb kombinációt nyújtom, hogy aki hozzám érkezik, az általam használt technikák felhasználásával, ne „egykaptafára” ismétlődő masszázst kapjon és a legjobb eredménnyel távozhasson.

Svéd és masszőr vagyok, de utazásaim során több ország tradicionális masszázsát tanultam meg helyi tradicionális oktatóktól például tanultam thai masszázst Thaiföldön, rebozo technikát Mexikóban és mindezt fitoterápiával is kiegészítem (erről legtöbbet itthon, magyar füves-emberektől tudtam meg).Különlegesebb technikáim a herbál labdacsos, a gyógynövény lemosásos és a lávaköves masszázs.

Jelenleg masszőr és természetgyógyász tanfolyamaim végére értem és jövőre diplomázom az ELTE mester szakán, mint életmód tanácsadó.

Masszázsolajaimat én keverem, felhasznált gyógynövényeimet is én gyűjtöm és kizárólag vegán krémekkel, illóolajokkal és termékekkel dolgozom.

 

Szeretettel várom leendő klienseimet mozgásszervi panaszaikkal, kérdéseikkel de akkor is, ha teljes kikapcsolódásra vágynak!