Kevesebb, mint 15 másodperc!
Kálbori Zsolt
  • Lehet, hogy ha pontosan tudnád, mi a baja a hátadnak, gyorsabban és egyszerűbben meg lehetne gyógyítani? 
  • Épp ezért már több szakembert is megjártál, hogy végre valaki megtalálja és rendbe hozza?
  • Ha mutatnánk egy módszert, ami 15 másodpercen belül megmutatja, hol a baj, arra kíváncsi lennél?

 

A termográfia egy biztonságos, fájdalommentes és pontos eljárás a tested infravörös kisugárzásának mérésére sugárterhelés nélkül. Abban különleges, hogy képes kimutatni azokat a területeket, ahol idegi irritáció áll fenn.

Az eljárás a test felületi hőmérsékletének elemzésére alapszik a gerinc mentén. A gerinc két oldalán mért értékekben mutatkozó különbségeket mérjük és vetjük össze a normálissal,  akár egy vérvizsgálatnál. Ezek a különbségek segítenek gyorsan és pontosan megtalálni a problémát.

Erre a Tytron termográfia kevesebb, mint 15 mp alatt képes!

 

Megmutatja a termográfia, melyek melegebbek, akár akut lágyrész sérülés, ízületi gyulladás, porckorong kitüremkedés vagy más gerinchez kapcsolódó körülmények miatt – míg a hideg területek régóta fennálló, krónikus problémákat jeleznek.

A Tytron termográfiás szkenner nagy pontosságú érzékelőket, speciális lencséket és egy különleges összpontosító hengert használva, a gerinc alsó szakaszától fel a nyakig sokszoros hőmérséklet mérést képes végrehajtani.

 

A termográfia vizsgálat minden korosztálynál a csecsemőtől a felnőtt korig elvégezhető!

Miért épp ezt használjuk?

 

A kiropraktika az idegrendszerre összpontosít, mert ez irányítja a szervezeted összes működését: Az idegpályák helyes működése nélkül nem lehetsz egészséges!

Ezek az idegpályák az agyunktól a gerincoszlopon át jutnak el és érintkeznek testszerte a különböző szervekkel – beleértve a szemeket, füleket, tüdőt, veséket, bőrfelületet és még a szívet is.

A kiropraktika olyan speciális eltérésekre figyel, amelyek megfosztják a testet a helyes idegműködéstől. Ezt az állapotot, a szubluxációt úgy határozzuk meg, mint egy helytelen pozíciót és/vagy mechanikai működést a gerincben, amely zavart okoz az idegrendszer normális működésében.

A Tytron használatával összehasonlítva a bőrfelületi különbségeket, megállapítva normális értékeket, a kiropraktőr fontos döntéseket tud hozni mind az idegrendszer állapotát, mind a megfelelő kezelés módját illetően.

 

A vizsgálati eredményeket mindig megmutatjuk és lehetőséget nyújtunk ezek értékelésére és megbeszélésére!

 

Egy stressz, esés vagy sérülés okozta szubluxáció visszatértével az idegrendszerbeli irritációk újra fennállhatnak anélkül, hogy jelezne a szervezet. A kiropraktőröd ezért sokat segíthet Neked az életminőséged javításában azzal, hogy kimutatja és korrigálja őket!

 
Derékfájás ebook