Rólunk

Küldetésünk, hogy szakszerű kiropraktikai ellátást nyújtsunk, családias és barátságos légkörben mindazok számára, akik természetes, gyógyszer- és műtétmentes megoldást keresnek gyógyulásuk és egészségük megőrzése érdekében.

Célunk, hogy a hozzánk forduló páciensek megtanulják és megtapasztalják, hogy a szervezetük öngyógyító, és az egészségük helyes támogatása több, mint a tüneteik kezelése.

Célunk a fájdalom csillapítása mellett, az ok megszüntetése.

Folyamatosan törekszünk a fejlődésre szakmai továbbképzésekkel és a legmodernebb technikai háttérrel, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk.

 

Idézz fel egy olyan emléket, amikor egy kavics került a cipődbe!

Zavart, idegesített, és elrontotta a hangulatod, ugye? És milyen felszabadítóan jó érzés volt, kivenni onnan és megszüntetni az irritációt! Mert pontosan be tudtad azonosítani, hogy a kavics az oka ennek!

Azonban ha egy irritáció – ami nem csak a hangulatát, hanem az egészségét befolyásolja – az idegpályán jelentkezik, akkor nem tudod ilyen egyszerűen beazonosítani az okot, és pláne nem tudod egyetlen mozdulattal rendbe tenni az egészséged!

Mi hiszünk abban, hogy mindenkinek jár az egészséges, szubluxáció mentes élet. Ezért, ha hozzánk fordulsz, akkor meg fogod ismerni a gerinced helyes működése és az egészsége közötti összefüggéseket, és a megkapod a teljes támogatást az egészségesebb élet elérésének folyamatában, és annak megőrzésében.

Mi ismerjük és felismerjük a rossz gerinc által okozott egészségkárosodást.  Ezért komolyan vesszük a hivatásunkat, és elszántak vagyunk abban, hogy javuljon az életminőséged.

Kálbori Zsolt

A Kiropraktika doktora, a Magyar Kiropraktőrök Egyesületének elnöke

Módszereimmel a szervezet öngyógyító mechanizmusára hagyatkozva, a tényleges gyógyulást kívánom elérni, külső befolyások nélkül, amíg lehet. Így lett a választott szakmám és hivatásom a kiropraktika-AMM terápia.

Az egyesült államokbeli Palmer College of Chiropractic-en, Iowa államban szereztem meg a doktori címem a kiropraktika tudományából, és levizsgáztam az Alternatív Mozgás- és Masszázsterápiából is.

Itt olvashatsz bővebben rólam…

Kőszegi Zsófia 

Asszisztens 

Kőszegi Zsófia vagyok. Idegenforgalmi szakmenedzserként az egészségturizmusról tanultam és a diplomámat is ezen a szakon szereztem, mivel mindig is fontosnak tartottam a testi- lelki egészség megőrzését. Több évig irodavezetői és asszisztensi feladatokat láttam el de egyre nehezebben toleráltam, hogy a munkámban túlsúlyba kerültek a papírok és a táblázatok. Úgy döntöttem szeretnék találni egy olyan helyet, ahol emberekkel tudok foglalkozni és részese lehetek egy jótékony és életminőséget javító folyamatnak. Amikor rátaláltam a Kiropraktika Központra, azonnal magával ragadott a hely oldott hangulata és befogadó atmoszférája. Jó látni, hogy milyen hatékony ez a kezelés sokak számára és örülök, hogy a csapat tagja lehetek.

Ványi Ronetta

Asszisztens 

Ványi Ronetta Eszter vagyok. Gödöllőn, a Szent István egyetemen végeztem tanulmányaimat és szereztem meg a diplomámat Környezetmérnök szakon. Eddigi pályafutásom során, több területen tevékenykedtem. Többévnyi irodai munkám során monotonná, rutinszerűvé váltak a feladatok, ezért úgy éreztem, tizenkét év alatt kinőttem már belőle és valami újba kell kezdenem, valami olyat csinálnék, ami izgalmasabb és lelkesedéssel tölt el. Kell a challenge mindenkinek! Úgyhogy kerestem az új munkahelyet magamnak, melynek során szerencsésen találtam rá a Kiropraktika Központ hirdetésére. Már az első ismerkedés, interjú során tudtam, hogy itt a helyem „haza érkeztem”! A hely filozófiája találkozott az általam vallott filozófiával, a környezet és a kedves közösség is inspiráló. Az udvariasság és a barátságosság számomra szintén alap így kétség sem merült fel, hogy örömmel vállaljam a feladatot és az új területen való kihívást. Jó látni, hogy minden páciens mosollyal az arcán távozik, mely a hatékony kezelésnek és a kedves, barátságos környezetnek köszönhető. Örülök, hogy befogadtak és része lehetek a csapatnak.

Holenka Rita

Gyógymasszőr, talpreflexológus

Holenka Rita vagyok, 2000 óta foglakozom a masszírozással.Gyakorlataim során nagyfokú egészségügyi ismeretekre tettem szert. Több gyógyítással foglalkozó intézetben szereztem tapasztalatot.

Gyakorlatom nagy részét Harkányban a Gyógyfürdő- Kórházban szereztem, több évet töltöttem a Biovital Melissa Egészség Központban.

Úgy gondolom, hogy az embernek folyamatosan képeznie kell magát, mert ebben a rohanó világban folyamatosan igazodni kell a páciensek, a világ elvárásaihoz. Távlati terveim között szerepel, hogy létre hozzak egy olyan intézményt, ahol a páciensek elsajátíthatnak olyan fogásokat, elemeket amivel otthon is kezelhetik magukat.