Rólunk

Küldetésünk, hogy szakszerű kiropraktikai ellátást nyújtsunk, családias és barátságos légkörben mindazok számára, akik természetes, gyógyszer- és műtétmentes megoldást keresnek gyógyulásuk és egészségük megőrzése érdekében.

Célunk, hogy a hozzánk forduló páciensek megtanulják és megtapasztalják, hogy a szervezetük öngyógyító, és az egészségük helyes támogatása több, mint a tüneteik kezelése.

Célunk a fájdalom csillapítása mellett, az ok megszüntetése.

Folyamatosan törekszünk a fejlődésre szakmai továbbképzésekkel és a legmodernebb technikai háttérrel, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk.

Idézz fel egy olyan emléket, amikor egy kavics került a cipődbe!

Zavart, idegesített, és elrontotta a hangulatodat, ugye? És milyen felszabadítóan jó érzés volt, kivenni onnan és megszüntetni az irritációt! Mert Te pontosan be tudtad azonosítani, hogy a kavics az oka ennek! 

Azonban ha egy irritáció – ami nem csak a hangulatodat, hanem az egészségedet is befolyásolja – az idegpályáidon jelentkezik, akkor Te nem tudod ilyen egyszerűen beazonosítani az okot, és pláne nem tudod egyetlen mozdulattal rendbe tenni az egészségedet!

Mi hiszünk abban, hogy mindenkinek jár az egészséges, szubluxáció mentes élet. Ezért, ha Te hozzánk fordulsz, akkor meg fogod ismerni a gerince helyes működése és az egészséged közötti összefüggéseket, és a megkapod a teljes támogatást az egészségesebb élete elérésének folyamatában, és annak megőrzésében.

Mi ismerjük és felismerjük a rossz gerinc által okozott egészségkárosodást.  Ezért komolyan vesszük a hivatásunkat, és elszántak vagyunk abban, hogy Neked javuljon az életminőséged.

Kálbori Zsolt

A Kiropraktika doktora, A Magyar Kiropraktőrök Közhasznú Egyesületének elnöke

Módszereimmel a szervezet öngyógyító mechanizmusára hagyatkozva, a ténylegesgyógyulást kívánom elérni, külső befolyások nélkül, amíg lehet. Így lett a választott szakmám és hivatásom a kiropraktika-AMM terápia.

Az egyesült államokbeli Palmer College of Chiropractic-en, Iowa államban szereztem meg a doktori címem a kiropraktika tudományából és levizsgáztam az Alternatív Mozgás és Masszázs terápiából is.

Itt olvashatsz bővebben rólam…

Szabó Ágnes

Vezető asszisztens

Szabó Ágnes vagyok. Tanulmányaimat elsősorban marketing szakon végeztem, később pedig a könnyebb elhelyezkedés érdekében tovább képeztem magam a logisztika és szállítmányozás területén. Évekig ezen a területen dolgoztam nemzetközi és hazai cégeknél egyaránt. A legnagyobb problémát az jelentette, hogy nem igazán éreztem jól magam ebben a munkakörben, viszont azt sem tudtam, hogy mit szeretnék csinálni, milyen irányba induljak el. Ekkor ismerkedtem meg Anitával, aki felajánlotta, hogy küldjem el az önéletrajzomat a Kiropraktika Központba. Az első interjú alkalmával nagyon megtetszett a közeg és a hely filozófiája. Miután lehetőség adódott, hogy én is a csapathoz tartozhassak, örömmel vállaltam a feladatot. Nem bántam meg az éles váltást, és ami a legjobban meglepett, hogy a kezelések hatására sok éve tartó kellemetlen fejfájásom megszűnt, így lemondhattam a rengeteg fájdalomcsillapítóról. Ezek után természetes, hogy nagyon szívesen látom el napi feladataimat, amivel sok páciensnek könnyítjük meg a mindennapjait.

Kőszegi Zsófia

Asszisztens

Kőszegi Zsófia vagyok. A gimnázium elvégzése után a Budapesti Gazdasági Főiskolán idegenforgalmi szakmenedzserként az egészségturizmusról tanultam, majd a diplomámat is ezen a szakon szereztem, mivel mindig is fontosnak tartottam a testi- lelki egészség megőrzését. Több évig irodavezetői és asszisztensi feladatokat láttam el de egyre nehezebben toleráltam, hogy a munkámban túlsúlyba kerültek a papírok és a táblázatok. Úgy döntöttem szeretnék találni egy olyan helyet, ahol emberekkel tudok foglalkozni és részese lehetek egy jótékony és életminőséget javító folyamatnak. Amikor rátaláltam a Kiropraktika Központra, azonnal magával ragadott a hely oldott hangulata és befogadó atmoszférája. Jó látni, hogy milyen hatékony ez a kezelés sokak számára és örülök, hogy a csapat tagja lehetek.

Holenka Rita

Gyógymasszőr, talpreflexológus

Holenka Rita vagyok, 2000 óta foglakozom a masszírozással.Gyakorlataim során nagyfokú egészségügyi ismeretekre tettem szert. Több gyógyítással foglalkozó intézetben szereztem tapasztalatot.

Gyakorlatom nagy részét Harkányban a Gyógyfürdő- Kórházban szereztem, több évet töltöttem a Biovital Melissa Egészség Központban.

Úgy gondolom, hogy az embernek folyamatosan képeznie kell magát, mert ebben a rohanó világban folyamatosan igazodni kell a páciensek, a világ elvárásaihoz. Távlati terveim között szerepel, hogy létre hozzak egy olyan intézményt, ahol a páciensek elsajátíthatnak olyan fogásokat, elemeket amivel otthon is kezelhetik magukat.