Csapatunkba Téged keresünk, ha  🙂

Mi leszünk a munkatársaid

Kálbori Zsolt 

Az egyesült államokbeli Palmer College of Chiropractic-en, Iowa államban szereztem meg a doktori címem a kiropraktika tudományából, és levizsgáztam az Alternatív Mozgás- és Masszázsterápiából is.

A Kiropraktika Központot azért hoztam létre, hogy módszereimmel az emberi szervezet öngyógyító mechanizmusára hagyatkozva, érjem el a tényleges gyógyulást, amíg lehet, külső befolyások nélkül. Ezért alkalmazom a kiropraktika-AMM terápiát.

Szabó Ágnes 

Vezető asszisztens

“Az első interjú alkalmával nagyon megtetszett a közeg és a hely filozófiája. Miután lehetőség adódott, hogy én is a csapathoz tartozhassak, örömmel vállaltam a feladatot.”

Kőszegi Zsófia

Asszisztens

“Amikor rátaláltam a Kiropraktika Központra, azonnal magával ragadott a hely oldott hangulata és befogadó atmoszférája. Jó látni, hogy milyen hatékony ez a kezelés sokak számára és örülök, hogy a csapat tagja lehetek.”

Holenka Rita 

Gyógymasszőr, talpreflexológus

“Úgy gondolom, hogy az embernek folyamatosan képeznie kell magát, mert ebben a rohanó világban folyamatosan igazodni kell a páciensek, a világ elvárásaihoz.”

 

Ez lesz a munkahelyed 🙂

Szép, igényes környezetben, jól megközelíthető helyen van a rendelőnk. Fontos számunkra a jó hangulat, a barátságos légkör.

Gyere Csatlakozz  hozzánk!