Segítünk, hogy újra felszabadultan élhess, és elfelejtsd a fájdalmat!
Kálbori Zsolt

Nem szükségszerű, hogy a fájdalommal élj, erre nem adhatnak elég okot sem a munkakörülményeid, sem az öregedés – különösen nem a megfelelő gyógymód hiánya: Ha nem akarsz gyógyszereken élni, ha elutasítod a műtéti beavatkozást, akkor sincs minden veszve, sőt!

Hogyha megtaláljuk a módját annak, hogy helyrebillentsük a tested állapotát, visszaállíthatjuk azt a harmóniát, amely valami egészen csodálatos módon képes összehangolni és tökéletesen működtetni e rendkívül összetett rendszert, míg végül a lelked is szárnyra kaphat, mert nem fogja gúzsba kötni a fájdalom.

A hétköznapokban gondolkodva talán Benned is felvetődik a kérdés, hogy eszedbe jut-e egyáltalán az egészséged, amikor a boldogságodon ábrándozol? Pedig nagyon úgy tűnik, hogy a boldogsághoz nem igazán sok kell, ha tényleg egészséges vagy, és annak is érzed magad!

Nem véletlenül olvasod ezeket a sorokat éppen itt, hiszen a kiropraktika egy meglehetősen holisztikus szemlélet a tekintetben, hogy az egész rendszer egyensúlyára törekszik, miközben a részeket gyógyítja – vagyis a teljességre figyel testi szinten úgy, ahogy Te a teljességet éled át szellemi-, lelki szinten, amikor boldognak érzed magad.

Akkor hát szabadulj meg a fájdalomtól, és legyél újra boldog!

Derékfájás ebook