Segítünk, hogy újra felszabadultan élhess, és elfelejtsd a fájdalmat!

Nem szükségszerű, hogy derékfájdalommal élj, erre nem adhatnak elég okot sem a munkakörülményeid, sem az öregedés – különösen nem a megfelelő gyógymód hiánya: Ha nem akarsz gyógyszereken élni, ha elutasítod a műtéti beavatkozást, akkor sincs minden veszve, sőt!

Ha megtaláljuk a módját annak, hogy helyrebillentsük a tested állapotát, visszaállíthatjuk azt a harmóniát, amely valami egészen csodálatos módon képes összehangolni és tökéletesen működtetni e rendkívül összetett rendszert, akkor végül a lelked is szárnyra kaphat, mert nem fogja gúzsba kötni a fájdalom.

Öszentsége szavain gondolkodva talán Benned is felvetődik a kérdés, hogy eszedbe jut-e egyáltalán az egészséged, amikor a boldogságodon ábrándozol? Pedig nagyon úgy túnik, hogy a boldogsághoz nem igazán kell sok, ha tényleg egészséges vagy, és annak is érzed magad!

Nem véletlenül olvasod ezeket a sorokat éppen itt, hiszen a kiropraktika egy meglehetősen holisztikus szemlélet a tekintetben, hogy az egész rendszer egyensúlyára törekszik, miközben a részeket gyógyítja – vagyis a teljességre figyel testi szinten úgy, ahogy Te a teljességet éled át szellemi-lelki szinten, amikor boldognak érzed magad.

Akkor hát szabadulj meg a fájdalomtól, és legyél újra boldog!

 

AJÁNDÉK e-book

Ez egy rendkívül hasznos kiadványa Kálbori Zsolt kiropraktőrnek, a Magyar Kiropraktőrök Egyesülete elnökének tollából, amin keresztül 4 egyszerű, otthon végezhető gyakorlatotra tanít meg Téged a derékfájásod távoltartására.

Azonnali segítség a fájdalom leküzdésében!

Mutatunk Neked 4 gyakorlatot derékfájásra. Kérd az ajándék e-bookot!

 


*Az e-book kérésével egyben elfogadod, hogy a továbbiakban e-maileket fogadj a kiropraktika.hu-tól. Bármikor leiratkozhatsz. Adataidat harmadik félnek nem adjuk ki. Adatkezelőként, NAIH-89388/2015. számon vagyunk nyílván tartva.